مرکز صنعت کفش FabLab کشور پرتغال

FabLab-Shoe
22 تیر 1398
بدون دیدگاه
تعداد بازدید : 619
فهرست محتوا

(FabLab (Fabrication Laboratory مرکز آزمایشگاهی ساخت دیجیتالی کفش بوده و یک فضای بی نظیر یادگیری، نوآوری و شتاب دادن به ایده های جدید، محصولات و کسب و کارهای نوآورانه برای صنعت کفش اختصاص داده شده است.

این فضای آموزشی توسط مرکز فن آوری کفش پرتغال (CTCP) در شمال کشور پرتغال در شهر ساو ژواو دا مادیرا و با هدف ایجاد یک شبکه حرفه ای از تولیدکنندگان و صنایع کوچک کفش تاسیس شده است و قصد دارد با تهیه و تولید نمونه های اولیه و سری های کوچک کفش و سایر محصولات چرمی به ظهور برندهای جدید کمک نماید.

در این مرکز مدلسازی بتوسط (سیستم CAD)، برش، دوخت، مونتاژ و بسته بندی توسط ابزارها و ماشین آلات بروز انجام می گردد. مراجعه کنندگان می توانند به تولید نمونه اولیه و همچنین به طیف گسترده دیگری از سایر خدمات این مرکز مانند آزمایشگاه نیز مراجعه و از امکانات موجودی استفاده نمایند و در نهایت با تهیه کنندگان مواد اولیه و همچنین تولید کنندگان احتمالی نیز ارتباط  برقرار نمایند.

در این مجموعه همه کمک های تخصصی و پشتیبانی متخصصین امر به کمک و یاری آنها شتافته و همچنین مرکز به آزمایشگاه کاملی برای مهندسی محصول و فرآیند محصولات و همچنین سایر آزمایش های مخرب جهت تحقیق و توسعه کارها مجهز گردیده است.

مرکز فن آوری کفش پرتغال (CTCP) در همکاری با شبکه ای از شرکای تجاری همانند (Pratick, Strobel, Goodyear, etc) بوده و براحتی می توانند انواع مختلف پروژه های تولید شده بر اساس نوع کفش (مردانه، زنانه و بچگانه) و همچنین طرز ساخت و ساز آنها برآورده ساخته و در نهایت به تولید انبوه برسانند.

©صنایع چرم سی سی / گردآوری، ترجمه و طراحی: عباس احمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی

شروع به کار نمایشگاه دائمی کفش سی سی

ایونت عکاسی در نمایشگاه دائمی

جشن روز ملی کفاش در تبریز (سی سی شو)

حضور بازیگر رضا ناجی در سی سی شو

محصولات پیشنهادی
آیکون دکمهپشتیبانی

جستجو محصولات