لوگوی شبیه الله در زیر کفش نایکی

نایکی
8 تیر 1398
بدون دیدگاه
تعداد بازدید : 162
فهرست محتوا

نقشی که در زیر یکی از مدل‌های کفش نایکی دیده می‌شود شبیه واژه عربی الله است، و جنجال زیادی نزد کاربران اینترنت در بریتانیا و سایر نقاط اروپا به پا کرده است.

بسیاری از کاربران با دیدن این لوگوی شرکت نایکی در زیر کفش مدل ایرمکس ۲۷۰، نوشته‌اند که این نقش عمدا به شکل واژه الله حک شده و کارزاری علیه این مارک معروف لوازم ورزشی به راه انداخته‌اند. آنها با توهین‌آمیز خواندن این محصول، خواستار آن شده‌اند که نایکی بی‌ درنگ آن را از بازار جمع‌آوری کرده و عذرخواهی کند.

کاربران مسلمان فضای مجازی خاطر نشان کرده اند که این حرکت بسیار توهین‌آمیز بوده و باعث می‌شود که نام خدا زیر پای مردم لگدمال شود.

شرکت نایکی بلافاصله به اعتراض مسلمانان پاسخ داده و گفته است که این اعتراض را جدی می‌گیرد. سخنگوی این شرکت خاطر نشان کرد که نایکی به همه مذاهب احترام می‌گذارد و ما نگرانی‌ های این چنینی را جدی می‌گیریم.

لوگوی ایرمکس به گونه‌ای طراحی شده که نشان‌دهنده مارک نایک ایرمکس به شکل استیلیزه باشد و هر گونه القای مفهومی دیگر از این طرح مد نظر ما نبوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی

شروع به کار نمایشگاه دائمی کفش سی سی

جشن قهرمانی تراکتور

مشتریان صنایع چرم سی سی

محصولات پیشنهادی
آیکون دکمهپشتیبانی

جستجو محصولات