دومین همایش پیشگامان رونق تولید آذربایجان شرقی

28 بهمن 1402
بدون دیدگاه
تعداد بازدید : 102
فهرست محتوا

دومین همایش تجلیل از پیشگامان رونت تولید آذربایجان شرقی با حضور منتخب کارآفرینان و تولیدکنندگان برتر استان در ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بین المللی تبریز، برگزار شد.

در این همایش که به همت ماهنامه سراسری همگام با اصناف با مشارکت شورای اسلامی استان و خانه کارگر تبریز اجرا شده بود، از آقایان جباریان فام (کفش دکتر فام)، آرش خادم( کفش سی سی)، حامد آقازاده( کفش راینو)، حامد فدائی( بازرگانی فدائی)، مهداد میرزایی( کفش کارنیک)، احد محمدی( کفش ملیسام)، رحیم دژبانی( کفش کاترین) و کاظم موذنی( کفش پاتیک) به عنوان منتخبان فعالان صنعت کفش تبریز تجلیل شد.

نکته قابل ذکر در رابطه با همایش پیشگامان رونق تولید آذربایجان شرقی، ادای احترام و یادبود اکثر سخنرانان و شرکت کننده گان نسبت به حاج محمد خادم، موسس فقید صنایع چرم سی سی و پدر مهندس آرش خادم، مدیریت فعلی صنایع چرم سی سی بود که یاد و خاطره این استاد گران قدر را زنده و گرامی داشتند. دکتر جباریان، مدیریت کفش دکتر فام و مهندس صادق زاده، ریاست خانه کارگر تبریز از جمله سخنرانان این همایش بودند و از صنایع چرم سی سی و حاج محمد به عنوان افتخار صنعت کفش تبریز نام بردند.

صنابع چرم سی سی طی سالهای گذشته همواره تلاش داشته تا با تلفیق سنت و صنعت، کفش دستدوز تبریز را به عنوان یک هنر ماندگار معرفی و نگه داری کند و تقدیر در همایش های محتلف از این مجموعه و مدیریت جوان آن، موید این امر است که کفش تبریز می تواند با همت و تلاش، به جایگاه واقعی خود برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی

شروع به کار نمایشگاه دائمی کفش سی سی

جشن قهرمانی تراکتور

مشتریان صنایع چرم سی سی

محصولات پیشنهادی

2,900,000 تومان

2,800,000 تومان

2,890,000 تومان

آیکون دکمهپشتیبانی

جستجو محصولات