محمد خادم خوئی در سال 1316 در تبریز به دنیا آمد و از هفت سالگی شروع به کار در بازار کرد. حاج محمد خادم کار را با پیله‏ دوزی در بازار کفش آغاز کرد و بعد از تماشای دوخت کفش توسط کفاشان به این هنر علاقمند شد و از پدرش خواست او را به این کار بگمارد. پس از آن با تلاش شبانه‏ روزی و آموختن فوت و فن‎های این هنر و تمرین و ممارست بسیار تا 12 سالگی به استادی در این صنعت نائل شد.

حاج محمد خادم فعالیت مستقل خود را در سال 1330 با راه‏ اندازی کارگاه و فروشگاه کفش سی سی در محل کنونی شعبه محقی (روبه روی مکان فعلی فروشگاه سی سی) و کنار پاساژ شمسه آذر تبریز و با دوخت کفش‏های چرمی در طرح‏های ایرانی، انگلیسی و ایتالیایی شروع کرد. این فروشگاه در طرح راهسازی دولت قرار گرفت و تعطیل و بعد از مدتی تبدیل به خیابان شد. حاج محمد ناچار کارگاهش را در خانه راه‎اندازی ‎کرد. بعد از مدتی حاج محمد شناخته شده و مشتریان ثابت خودش را به دست آورد و مغازه ‎ای در پاساژ 110 خریداری ‏کرد و علیرغم سختی‎ها و مشکلات به کارش ادامه ‏داد. سپس در سال 1360 مکان فعلی فروشگاه را خرید و از چهل سال قبل تا کنون فروشگاه سی سی در همین محل قرار داشته است.

اولین شعبه سی سی سال 86 در هتل پارس تبریز افتتاح شد. سپس در سال 1390 شعبه مردانه برج بلور تاسیس شد که از قدیمی‎ترین اصناف ساکن در برج بلور به شمار می‎رود. از آن زمان بیش از هفتاد سال می‎گذرد. حاصل یک عمر فعالیت حاج محمد خادم نه فقط زنده نگاه داشتن صنعت کفش دست دوز، که تربیت ده‎ها شاگرد علاقمند و آموختن فوت و فن‏های این هنر به آنهاست. فوت و فن‏هایی که حاصل زحمات شبانه ‏روزی و شب بیداری‏ها و تجربه‎ هفتادساله او در صنعت کفش دست دوز است. در حال حاضر از استاد حاج محمد خادم به عنوان پدر کفش دست‎دوز تبریز یاد می‎شود.